Postavite sustav za analitiku

Ako na svojoj Internet stranici još uvijek nemate implementiran Google Analytics, što čekate? Taj Vam alat putem kolačića omogućuje praćenje broja posjeta, ponašanja korisnika, vremena boravka na stranici, ali i mnogo više.

Trebate pomoć oko
implementacije Google Analyticsa?

Slobodno nam se obratite

Istražite ponašanje korisnika

Smisleno određene skupine podataka s bezbroj mogućnosti pregleda daju Vam brz i intuitivan pregled svih podataka o korisnicima Vaše stranice koje si možete zamisliti:

  • broj korisnika koje je na stranicu došao preko društvenih mreža,
  • koliko je prosječno vrijeme boravka na stranici,
  • koje grupe proizvoda su najčešće pregledavane,
  • kakva je demografska slika korisnika vaše stranice,
  • u kojem koraku košarice kupci najčešće odustaju od kupnje,

a popis se nastavlja u nedogled. Kada još tome dodate mogućnost integracije sa svim ostalim Google-ovim alatima poput Ads-a, Tag Managera i sličnih, Analytics uistinu opravdava epitet neophodan. Spomenute integracije set mogućnosti Analitycsa proširuju i na praćenje svih podataka o korisnicima koju su na stranicu došli putem oglasa, remarketing te praćenje točno određenih događaja na stranici poput pritiska na gumbe i pregleda fotografija.

Pravovremeno reagirajte

Svi prikazani podaci ne služe samo za gledanje, naravno. Mogu poslužiti kao važan input pri mnogim poslovnim odlukama poput određivanja budžeta za oglašavanje, ispravaka u dizajnu Internet stranice, boljeg definiranja ciljanih skupina i drugih.

Posljednji, ali nikako najmanje važan, adut Google-ovog seta alata je Data Studio – omogućuje Vam prikaz svih ključnih podataka za svakodnevno praćenje napredaka na Internet stranici u obliku izvještaja koji Vam mogu pristizati elektroničkom poštom.

ZAČINITE SVOJE POSLOVANJE