Imamo misiju.

Naša je misija osigurati vama i vašim krajnjim korisnicima užitak od početka do kraja poslovnog procesa, pa čak i nakon toga.

U moru marketinških agencija, vjerujemo da je naš odnos prema klijentima ono što nas čini drugačijima. Usmjereni smo na kvalitetu izvedbe, a jednostavan i personaliziran pristup prema klijentima smatramo iznimno bitnim. Nama su klijenti partneri koji su uključeni u cjelokupan proces provedbe.

U skladu s vašim potrebama i resursima, stvaramo funkcionalna digitalna rješenja i radimo najbolje za vaše poslovanje. Dobro razvijena strategija i komunikacija osnovni su uvjeti za ispunjavanje naših ciljeva.

Što i kako radimo?

Organizirani smo kao tim stručnjaka na raspolaganju za male, srednje i velike projekte izrade digitalnih rješenja, web aplikacija i stranica, digitalnih kampanja, kao i kreativnih rješenja i koncepata. I danas radimo nezaobilazno dobre brandinge, copywriting, oglase, dizajniramo letke i kataloge, bannere, video animacije, newslettere pa čak i ambalažu.

Nakon dugotrajnog razmišljanja i kontempliranja, odlučili smo se nazvati “full service” digitalnom agencijom. Osim raznih online i offline usluga koje nudimo, spremni smo dugoročno biti klijentima na raspolaganju.

Unatoč širokom spektru “digitalnog”, poznajemo procese, razumijemo tržište i pratimo promjene, a usput i vaše digitalno putovanje činimo produktivnijim. Želimo s vama podijeliti svoje iskustvo i znanje te vam pomoći u brendiranju tvrtke i kreiranju kompletne marketinške komunikacije.

Zašto raditi kod nas?

Zato što razmišljamo svojim glavama, a osim fine kave, nudimo ugodnu radnu atmosferu, konstantno učenje i potičemo osobni razvoj. Javite nam se!