HGSPOT je ove godine organizirao najveći Black Friday do sada, te su svojim kupcima pripremili popuste od 20% do čak 80 % u svim HGSPOT poslovnicama diljem Hrvatske.

Kako smo pomogli pripremiti Black Friday?

Na internet stranicama hgshop.hr, posjetitelji su se mogli prijaviti na specijalni Black Friday Newsletter kojeg smo postavili u obliku pop-upa u kojem se odbrojavalo vrijeme do početka akcije.

U srijedu točno u ponoć, prijavljeni su dobili Newsletter u kojem je bila objavljena cijela ponuda od preko 900 proizvoda s popustima.

Na landingu se mogla provjeriti i raspoloživost proizvoda koji su bili na popustima za svaku poslovnicu. Postavili smo tražilicu u kojoj se mogao upisati željeni proizvod za provjeru popusta na tom artiklu ili u toj liniji proizvoda.

Cijeli popis raspoloživih proizvoda u poslovnicama se ažurirao svakih sat vremena – a u petak smo još podizali posebne proizvode, koji su bili vidljivi nakon ponoći na linku – posebni proizvodi iznenađenja za Black Friday! i bili su uključeni u akciju.

Ukoliko i Vi planirate prodajne akcije u Vašim trgovinama, kontaktirajte nas na info@papar.hr da Vam pomognemo isprazniti zalihe do kraja.