Kako u današnje vrijeme ubrzanog života pokušavamo pojednostaviti svakodnevne neodgodive stvari želimo Vam preporučiti postavljanje 2D barkod na Vašim web shopovima. Riječ je o barkodu koji nalazimo u lijevom kutu uplatnice/virmana/naloga za plaćanje i predstavlja grafički prikaz svih podataka na uplatnici.

 

Skenirajte i testirajte prikaz informacija

 

2D barkodovi su brzi način uplate transakcije. Korisnik jednostavno fotografira 2D barkod s kamerom na telefonu. 2D barkod se nalazi u mobilnim aplikacijama od Vaših banaka.

 

Kada korisnik završi kupovinu i mora platiti putem “Direktne bankovne transakcije“ korisnik mora prepisati informacije o banci gdje korisnik može napraviti grešku. Postavljanjem 2D barkoda omogućit ćemo Vam jednostavno, brzo i točno plaćanje.

 

Nalog je točno unesen sa svim podacima i možemo biti sigurni da nema grešaka kod prepisivanja podataka (za razliku dok ga ručno ispunjavamo).

 

2D barkodom odajete moderan, tehnološki napredan dojam, a mi Vam tu možemo pomoći u realizaciji postavljanje 2D barkoda na Vaš web shop.