Oglašavanje

Imate prezentabilnu web stranicu i/ili uhodani posao, ali htjeli biste još više klijenata? Nema problema, za vas ćemo detaljno istražiti tržište te pažljivo odabrati ključne riječi i ciljanju publiku i broj vaših klijenata će rasti iz dana u dan. Za vaše kampanje nudimo i izradu privlačnih bannera, a naše druge kreativne usluge pogledajte ovdje.

Analitika

Neovisno kakvom vrstom posla bavite, iznimno je važno dobro poznavati korisnike svoje web stranice. Broj novih korisnika, demografski podaci, duljina boravka na stranici, uređaj s kojega pristupaju i koje podstanice najčešće posjećuju samo su neke od mnogo informacija koje vam možemo dostaviti. Na temelju tih informacija zajedno s vama možemo prilagoditi vašu komunikacijsku strategiju i korisnicima vaše stranice osigurati ugodno korisničko iskustvo, što može samo pozitivno utjecati na vaše poslovanje.

Lokacija

Google MyBusiness adut je svakog modernog poslovanja, pogotovo digitalnog. Vaša lokacija govori 1000 riječi, od toga čime se bavite preko vaših proizvoda s cijenama i kategorijama sve do radnog vremena. Omogućite novim klijentima da vas jednostavno pronađu i u svega par klikova dođu na vašu web stranicu ili vas kontaktiraju.